0505183376 toni@myske.fi

keittiöremontit

Toteutamme unelmasi

Asennamme sinun tarpeisiisi sopivan keittiön vaikka suunnittelusta valmiiksi asti.

Keittiö on tärkeä osa kotia, ja siellä  tulee vietettyä paljon aikaa.
On tärkeää, että keittiö on mieleinen ja ratkaisuiltaan toimiva. Suunnittelemme  kanssasi juuri sinun tarpeisiisi sopivan keittiön ja toteutamme remontin toiveesi huomioiden.

Charmia on tunnettu suomalainen keittiövalmistaja, jolla on huikea jopa 25 vuoden takuu. Charmialta löytyy monipuolinen valikoima eri tyylisiä keittiöitä. Räätälöimme sinua kuunnellen  juuri sinun tarpeisiisi sopivan keittiöratkaisun. Pitkä yhteistyömme Charmia-keittiöiden kanssa on toiminut hyvin, ja sen vuoksi uskallamme suositella kotimaista Charmiaa jokaisen kodin sydämeen.

modernia linjakkuutta Rakennusliike Myske Oy keittiö Kotiisi sopiva keittiö helposti ilman huolta hinnasta

Mitä keittiöremontti maksaa?

 

Charmia vastaa kiperään, mutta usein esitettyyn kysymykseen kokemuksen syvällä rintaäänellä. Charmia arvioi keittiöremontin tyypillisiä kokonaishintoja ja hintaan vaikuttavia asioita.

Keittiön mallin ja metrien pohjalta muodostuu kustannusarvio keittiöremontille.

Miten säästää keittiöremontissa?

Vaihtoehtona osittainen keittiöremontti.

Koko keittiötä ei välttämättä tarvitse uusia. Jos kalusterungot ovat kunnossa, jo pelkkien ovien ja tasojen vaihdolla saadaan aivan uusi ilme aikaiseksi keittiöön. Runkojen koot määräävät mitä kaikkea niihin voidaan asentaa, vetolaatikostot ja erilaiset mekanismit sekä fiksut lisävarusteet muuttavat keittiön toimivuuden juuri tarpeita vastaavaksi.

Keittiöremontti hintaesimerkkejä

 

4 000 euron L-keittiö voi koostua esimerkiksi seuraavasti:  

 

Pohjahinnat eri keittiömalleissa: 

  • Tupla-I keittiö 2 500 – 3 300 €
  • L- mallinen keittiö 3 000 – 3 500 € 
  • U-mallinen keittiö 4 000 – 4 500 €
  • Komeroseinä+ saareke- keittiö 6 000 – 7 000 €.

 

Oheiset hinnat ovat kerätty 4 000 euron hintaluokkaan asettuvista tarjouksista. Hinnoista näemme, että suurin kustannus muodostuu rungoista, ovista ja tasoista. Maalatut MDF-ovet ovat edullisia ja helppohoitoisia. Laminaatti on edullinen ja kestävä tasomateriaali. Kivitasot voivat maksaa jopa kuusinkertaisesti laminaattiin verrattuna.

Erikseen maksaviin lisätarvikkeisiin kannattaa varata 1 500 euroa. Tähän hintahaarukkaan mahtuvat vaikkapa musta allas, hana, valot, välitilalevyt ja lisätarvikkeita laatikostoihin.

Lisäksi kustannuksia kertyy kodinkoneiden ja keittiöremontin asennuksesta. Tähän vaikuttavat monet yksittäiset asiat sekä remontin kokonaislaajuus. Kalusteiden asennus hinnan asettuessa 1 000 – 1 500 € tienoille (asennus noin 3 päivässä), on tämä vielä varsin kohtuullista. Mahdollisia lisäkuluja voi tulla esimerkiksi putki- ja sähkötöistä, mahdollisen valvojan kustannuksesta, asbestitutkimuksista ja purkutöistä.

Toimittajasta ja malleista riippuen keittiön perus kodinkonepaketti (jääkaappi ja pakastin, uuni, liesitaso, astianpesukone, tuuletin ja mikro) maksaa noin 3 500 – 3 900 €.

Charmian tuotteissa on jopa 25 vuoden takuu, ja tuotteet kuuluvat markkinoiden laajimpaan vakiomallistoon. Keittiö suunnitellaan aina mittatilaustyönä.

Artikkelissa mainitut esimerkit ovat suuntaa antavia. Kun haluat tietää todelliset kustannukset, autamme sinua mielellään ja laskemme teille yksilöllisen tarjouksen.

Milloin asbestikartoitus tarvitaan?

Asbestikartoitus on käytännössä tehtävä kaikkiin ennen 1994 vuotta rakennettuihin rakennuksiin ennen purku- ja remonttitöiden aloittamista.

Asbestia koskeva työsuojelulainsäädäntö uudistui 1.1.2016. Asbestilaki ja -asetus on tiukentanut vaatimuksia rakennusten remontti- ja korjaushankkeiden suhteen.

Asbestikartoituksen tekemisestä on vastuussa 1.1.2016 voimaan tulleen Valtioneuvoston asetuksen mukaan rakennuttaja tai muu henkilö, joka ohjaa tai valvoo rakennushanketta.

Mikäli kartoituksessa tulee ilmi asbestia sisältäviä materiaaleja, tulee ne poistaa asianmukaisesti.

Saako asbestinäytteen ottaa itse?

Asbestikartoituksen suorittaa valtuutettu ammattilainen tutkittuaan suunnitellun remonttialueen.

Mistä tietää onko asbestia?

Asbestia ei välttämättä pysty silmämääräisesti erottamaan. Rikkoontunut asbesti voi jäädä pölyämään huoneilmaan, joten sen purkamisessa pitää käyttää erityistä hengityssuojainta ja suojavaatteita.

Missä asbestia voi olla?

Asbestia löytyy useimmiten mm. eristeistä, laasteista, saumausaineista, maaleista,
liimoista, muovimatoista, laatoista ja julkisivumateriaaleista.

Milloin asbestia alettiin käyttää?

Asbestia on käytetty rakentamisessa Suomessa 1920-1990-luvuilla.

Asbestia on pidetty rakentamisen ihmeaineena erinomaisen tulenkestävyytensä ansiosta. Kuitenkin  selvisi asbestin vaarallisuus terveydelle. Hengitettynä asbestia kerääntyy pieninäkin määrinä keuhkoihin pysyvästi, aiheuttaen vaarallisia parantumattomia hengityselinsairauksia. Sairaudet voivat ilmetä vasta vuosikymmenten jälkeen altistumisesta.

Milloin asbesti kiellettiin?

Suomessa asbestin maahantuonti kiellettiin vuonna 1993, ja asbestin käyttö rakentamisessa kiellettiin kokonaan vuonna 1994.

Miten asbestikartoitus tehdään?

Asbestikartoituksessa otetaan näyte näkyvillä olevista materiaaleista, tai tarvittaessa avaamalla tai purkamalla kohteen kerroksia. Näytteet toimitetaan laboratorioon, jossa ne analysoidaan.

Laboratoriosta toimitetaan kirjallinen lakisääteinen, yksityiskohtainen asbestikartoitusraportti.

Raportista selviää mistä näytteet on otettu, löytyikö asbestia, minkälaista asbestia kyseessä ja kuinka paljon, sekä millä menetelmällä se kannattaa poistaa.

Mitä maksaa?

Asbestikartoituksen hintaan kuuluu paikalla käynti ja tarvittavat näytteenotot, laboratorioanalyysit sekä raportit tuloksista.

Valtuutettu asbestitarkastajamme hoitaa asbestikartoituksen turvallisuuden huomioiden, vankalla kokemuksella.

yksi asbestinäyte 250€

useampi asbestinäyte 500€-1000€

Miten asbesti hävitetään?

Asbestijätettä otetaan vastaan jäteasemilla, ja asbestia sisältävistä jätteistä on ilmoitettava henkilökunnalle. Se on erityiskäsiteltävä jäte. Asbestia sisältävät jätteet on pakattava hyvin kuljetukseen, jotta asbestipöly ei pääse leviämään.

Ota yhteyttä ja sovitaan suunnittelu tapaaminen. Ja siitä se sitten lähtee…

Jätä yhteydenottopyyntö

Rakennusliike Myske Oy

050 5183376

Mannerheiminkatu 3, 15100 Lahti