0505183376 toni@myske.fi

Rakennusliike Myske Oy

Kehitymme, vaikka sitten tarpeen tullen. Palvelu edellä, asiakasta varten tehdään ja asiakasta myös kuunnellaan kunnioituksella. Oikeita työntekijöitä oikeisiin hommiin, ei lähetä opettelee kentälle.

Myske käynnisti toimintansa vuosituhannen taitteessa kahden peltiseppämestarin voimin, keskittyen aluksi konesaumapeltikattojen rakentamiseen. Nykyään Myske on laajentunut konserniksi, joka tarjoaa monipuolisia ratkaisuja rakennusalalla, toimien urakoitsijana, maahantuojana, rautakauppana, verkkokauppana sekä yksityisasuntojen ja liikekiinteistöjen remontoinnin ja rakentamisen parissa.

Myske on kehittynyt rohkeasti koteihin ja taloyhtiöihin erikoistuneesta yrityksestä arvostetuksi rakennuspalvelujen ja -konsultoinnin tarjoajaksi, joka toteuttaa vaativatkin monivuotiset hankeet ketterästi kaikkien palvelujen ollessa yhden katon alla. Yhtiö on laajentanut osaamistaan ja toimintaansa myös museo- ja kaupunkimaamerkkien toteuttamiseen.

Yhteystiedot

Osoite

Mannerheiminkatu 3, 15100 lahti
}

Avoinna

Ma – Pe 08-17
La – Su 10-17

Puhelin ja Email

toni@myske.fi
050 5183 376

Soita nyt: +358 50 5183 376

Lähetä tarjouspyyntö

Ole hyvä ja kuvaile tarjouspyyntösi sisältöä ja yksityiskohdat, kuten toivomasi palvelu, määrä, toimitusaika, erityiset vaatimukset tai toiveet. Tämä auttaa meitä ymmärtämään tarpeesi paremmin ja antamaan sinulle tarkemman ja kattavamman tarjouksen.