0505183376 toni@myske.fi
koko musta paneeli parikuva Rakennusliike Myske Oy aurinkopaneeli Testimenestys - Aurinkopaneelien uusi sukupolvi on täällä!

aurinkopaneelit seinälle sekä katolle

Lähetä tarjouspyyntö

Turvallinen ja Huoleton

Uuden sukupolven aurinkopaneelit

Asiantunteva Asiakaspalvelu

Monta aurinkopaneelia kannattaa hankkia?

Aurinkopaneeli laskuri auttaa aurinkovoimalan mitoituksessa.

kilowattitunteina (kWh)

Vuotuinen sähkönkulutus kilowattitunteina (kWh).

Yleensä 50-100%

Haluatko tarjouksen laskurin mitoittamasta järjestelmästä?

Syötä sähköpostiosoite alla olevaan kenttään ja lähetä, niin saat meiltä varmasti hyvän tarjouksen.

AurinkoPaneelit
kuukaudessa
asennettuna!

Tarjoamme korkealaatuisia aurinkopaneeleita – jotta voit nauttia ympäristöystävällisemmästä elämäntavasta ja pienemmästä sähkölaskusta. Palvelemme Päijät-Hämeen alueella, pidämme asiakaspalvelua etusijalla ja räätälöimme palvelumme tarpeittesi mukaan. 

Vihdoinkin saatavilla myös suomessa

Tyylikkäät kokomustat ¼-CUT aurinkopaneelit

Kaikkia maahantuomiamme aurinkopaneeli malleja voi asentaa maahan, seinälle, katolle, pystyyn ja vaakaan. Tarjoamme palveluita yksittäisiin vaiheisiin suunnittelusta asennukseen, paneelien huoltoon, sekä vesikaton korjaus- ja huoltotöihin. Suosituin palvelumme on aurinkovoimala avaimet käteen palveluna. Myymme myös paneeleita ja tarvikkeita ilman asennusta.

koko musta paneeli parikuva Rakennusliike Myske Oy aurinkopaneeli Testimenestys - Aurinkopaneelien uusi sukupolvi on täällä!

Tutkitusti tehokkain

Tavallisia aurinkopaneeleita
old solar panels Rakennusliike Myske Oy aurinkopaneeli Testimenestys - Aurinkopaneelien uusi sukupolvi on täällä!

Täysin musta aurinkopaneeli

koko musta paneeli parikuva Rakennusliike Myske Oy aurinkopaneeli Testimenestys - Aurinkopaneelien uusi sukupolvi on täällä!

Kattotyöt kannattaa antaa peltisepän tehtäväksi

Rakennusliike Myske osaa kattorakentamisen
20-vuoden kokemuksella.

Katot ovat meidän erikoisosaamistamme, Myske on jo 20 vuoden ajan rakentanut kattoja. Voit luottaa että paneelit asennetaan oikein ja varmasti kattoa vahingoittamatta. Paneelien käyttöikä on pidempi kuin monien katemateriaalien tekninen käyttöikä, ja paljon pidempi kuin yleisten katemateriaalinen pinnoitteiden huollon tarve on.

Kattojen ammattilaisina, tiedämme erilaisten kattorakenteiden sekä katemateriaalien ominaisuudet, ja osaamme huomioida myös tulevat vesikaton kunnossapidon tarpeet. Aurinkopaneelien kiinnitys läpäisee vesikaton ja vaatii asiantuntevan tekijän, jotta vesikatto rakenteineen kestää aurinkopaneelien kanssa teknisen käyttöikänsä ja enemmänkin.

Vältä siis tulevat yllätykset ja ylimääräiset kustannukset, anna peltisepän tehtäväksi aurinkopaneelien asentaminen.

410W – 1/4 CUT – 228 Cells – FULL BLACK

Uutta pitkälle kehittynyttä aurinkopaneeli teknologiaa. Tyylikkäästi täysin musta, ilman kirjavaa ruudukkoa, tasaisempi pinta, helposti puhtaana pidettävä.

Paneelin suoriutuu erinomaisesti osittaisen varjostumisen alla, paneelin virran läpäisy ei katkea edes 87% kohdalla tuotanto tehon heikentyessä kymmenykseen. Perinteiset paneelien tekniset ratkaisut sammuttaa koko järjestelmän tuotannon yksittäisen paneelin 51% varjostumisen kohdalla, Myske Power paneelit tuottavat energiaa auringon noususta aina auringon laskuun asti, kolmin kertaistaen vuoden tuottavat tunnit. Kokonaistuotto vuodelle on merkittävästi korkeampi myös ¼-leikattujen kennojen ansiosta, 228 kennoa on tuplasti enemmän half cut paneeleihin verrattuna.

Myymme maahantuomiamme aurinkopaneeleita ja muita aurinkosähköjärjestelmän osia, myös ilman asennusta.

Lataa tästä Myske Power Aurinkopaneelin tekniset tiedot.

Monta aurinkopaneelia omakotitaloon?

Järjestelmän mitoituksessa otamme huomioon aiemman sähkönkulutuksen, minkä verran kulutuksesta halutaan kattaa omalla tuotannolla, sekä asennuspaikan vaikuttavat tekijät kuten ilmansuunta, asennus kulman, varjostuminen. Mitoituksen jälkeen esitämme ehdotuksemme juuri teidän budjettia, toiveitanne sekä tarpeitanne vastaavasta aurinkosähköjärjestelmästä.

Todellista tarvetta vastaava mitoitus on silloin, kun valtaosa aurinkopaneelien tuottamasta energiasta hyödynnetään omassa käytössä. Kun käytät itse tuottamasi aurinkosähkön, sähkölaskusi pienenevät sekä energianhinnan että sähköveron ja sähkönsiirron verran. Optimaalisesti mitoitetun järjestelmän aurinkopaneelien sähköntuotanto on kesäkuukausina ajoittain yli oman kulutuksen. Verkkoon myytävästä sähköstä maksetaan pörssisähkön mukaisen hinnan.

Kokeile meidän aurinkopaneeli laskuria

Milloin kannattaa hankkia aurinkopaneelit omakotitaloon?
Nyt. Koska mitä aikaisemmin aurinkosähköjärjestelmän hankit, sitä enemmän säästät. Varmasti aurinkopaneelien hinta tulee laskemaan, tulee uusia innovaatioita ja paneelien tehokkuudet vain jatkavat kasvuaan. Aivan kuten nyt voidaan katsoa uusia ¼ cut aurinkopaneeleja ja verrata niitä aiemmin ylivoimaisen tehokkaina pidettyihin half-cut paneeleihin, tuotantoteho monin kertaistui parissa vuodessa. On järkevää hankkia aurinkopaneeleita nyt, sillä sähkön hinta tulee todennäköisesti nousemaan jatkossakin.

Oman aurinkovoimalan hankkiminen nyt mahdollistaa suuremmat säästöt sähkölaskussa verrattuna siihen, että odottaisit ja ostaisit hieman halvemman järjestelmän myöhemmin.

Mikä on paras aurinkopaneeli?

Paras aurinkopaneeli tällä hetkellä on uuden sukupolven valmistus teknologialla ¼-leikattu 228 kennoinen rinnakkais-sarja-rinnakkaispiiri kaavalla 10BB busbar johtimeen segmentoidulla hitsauksella kytketty limittäin pinotuista MONO PERK 182mm kennoista koostuva aurinkopaneeli.

Valinta on selvä, mikään muu aurinkopaneeli ei suoriudu vaatimukset ylittäen. Arvostelun eri osa-alueet ovat tarkasti valittu juuri Suomessa vallitsevan ilmaston, sään, keskimääräisten asuinympäristöjen piirteiden, sekä kuluttajien yleisimpien vaatimusten perusteella.

Lataa tästä Myske Power Aurinkopaneelin tekniset tiedot.

Näiden uusien paneelien etuja on mm.

  • Rinnakkais-sarja-rinnakkaispiiri, joka vähentää varjostumisen aiheuttamaa tehon hävikkiä, ja kasvattaa paneelin kykyä tuottaa sähköä varjoisassa sekä pilvisenä päivänä.
  • Uusi ulkoasusuunnittelu, piilotetut mustat johtimet ja kokonaan mustat komponentit ovat tyylikkäitä ja yksinkertaisia, ja ne yhdistyvät täydellisesti arkkitehtoniseen tyyliin.
  • Segmentoitu hitsaus, jossa käytetään kolmionmuotoisia ja erityisen ohuita tasapintaisia osia, mahdollistaa kennojen mikrotasolla tapahtuvan kytkennän ja parantaa moduulin hyötysuhdetta.
  • 10BB yhdistyy 182 mm:n solutekniikkaan, joka tarjoaa luotettavamman suorituskyvyn, vähentää varjohäviötä ja mahdollistaa korkeamman tehontuoton.
  • 14A:n teho mahdollistaa yhteensopivuuden lähes kaikkien yleisesti myynnissä olevien sarja-invertterien kanssa, mikä parantaa asiakkaiden valinnanvapautta.

10BB-merkintä aurinkopaneelissa tarkoittaa, että paneelissa käytetään 10-rivistä johdinta, ns. ”busbar”-johtoa (eli metallijohdot, jotka keräävät aurinkokennojen tuottaman sähkövirran) jokaisen solun rivin sijaan. Tämä parantaa paneelin tehokkuutta, koska busbar-johtojen käyttö vähentää sisäistä resistanssia ja parantaa solujen välisen sähkövirran keräämistä. Tämä tekniikka minimoi myös varjohävikkiä, joka aiemmin heikensi paneelien suorituskykyä, ja keskeytti energian tuotannon kokonaan varjon peittäessä yli 50% kennoista. Tällä uudella tekniikalla energian tuotanto ei keskeydy vaikka 87% pinnasta olisi varjossa.

01. Suunnittelu

Suunnitteluprosessissa kiinnitämme huomiota paitsi kohteen teknisiin vaatimuksiin myös optimoimme investoinnin kulut.

02. Laatu ja aikataulu

Teemme asennustyöt huolellisesti noudattaen hyvää rakennustapaa, käytämme vain korkeimman kestävyysluokan kiinnikkeitä. 

03. Asennustyöt

sovitussa aikataulussa, täysin valmiin, pitkäikäisen ja lähes huoltovapaan aurinkopaneeli järjestelmän. Tarvittaessa varmistamme sujuvan verkkoon liittymisen, ylimääräisen sähkön myyntiä varten.

04. Takuu

Maahantuojana takaamme selkeät ja kattavat takuuehdot. Vakiona kaikissa paneeleissa on 25 vuoden tuotantotakuun, jopa 85,5% teholle. Kiinnikkeille annamme 30 vuoden kestävyystakuun, ja invertteri toimii takuulla 20 vuotta.